Αναγνωρίζοντας την αξία της ενασχόλησης με την τέχνη και υποστηρίζοντας τα άτομα που αντιμετωπίζουν την Πολλαπλή Σκλήρυνση (ΠΣ), η φαρμακευτική εταιρία MERCK SERONO υποστήριξε την πρωτοβουλία της δημιουργίας ενός ηλεκτρονικού λευκώματος με έργα καλλιτεχνών που σχετίζονται με την ΠΣ.

Η συλλογή των έργων συμπεριλαμβάνει 54 θέματα ζωγραφικής, γλυπτικής και καλλιτεχνικών κατασκευών και φιλοξενείται στην ιστοσελίδα που μόλις επισκεφθήκατε ( www.MSgoesArtistic.gr ).

Η επιλογή του ονόματος MSgoesArtistic.gr έχει συμβολική αξία καθώς σηματοδοτεί την καλλιτεχνική κατεύθυνση που μπορούν να ακολουθήσουν όσοι ασχολούνται με την Πολλαπλή Σκλήρυσνη (Multiple Sclerosis). Σκοπός και στόχος της ενέργειας αυτής είναι η έκφραση και αποτύπωση των συναισθημάτων και της άποψης των ατόμων που συμβιώνουν με την ΠΣ αλλά και η καλλιτεχνική ερμηνεία όσων έχουν έρθει αντιμέτωποι με την Πολλαπλή Σκλήρυνση - είτε μέσω της ιατρικής τους ιδιότητας ή του υποστηρικτικού τους ρόλου που τους φέρνει δίπλα στην ΠΣ.

Ανεξάρτητα αν η επαγγελματική τους ιδιότητα, το προσωπικό τους ενδιαφέρον ή η ίδια η ζωή είναι αυτό που τους ενώνει με την ΠΣ, οι δέκα Έλληνες καλλιτέχνες που απαρτίζουν την ομάδα της MSgoesArtistic.gr στέλνουν με τις δημιουργίες τους ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης για τη ζωή και την τέχνη.

Γνωρίστε τους καλλιτέχνες και θαυμάστε τα έργα τους... Περισσότερα

 

... 

______________________________________________________________________________________________

 

 

 

Με την ευγενική υποστήριξη:

______________________________________________